Bouwschoonmaak

Bouwschoonmaak

Uw nieuwe kantoor of bedrijfspand netjes aan kant bij oplevering? OHCB verzorgt opleverschoonmaak, zowel zakelijk maar ook de grotere particuliere woningen.. Omdat het oog ook wat wil, nietwaar? Wij verzorgen de bouwschoonmaak van uw pand of woning na nieuwbouw en/of verbouwing. Iedere woning of bedrijfsruimte moet opgeruimd en gereinigd worden, nadat de bouwvakkers zijn vertrokken. Omdat er vaak veel stof en diverse klein materialen van de bouwwerkzaamheden blijven liggen, ruimt OHCB het bouwafval op en verzorgt de glasbewassing, vloerreiniging, vloerafwerking en sanitair reiniging.

Personeel

Met gespecialiseerd personeel brengen wij alles snel op orde, zodat u uw pand netjes en schoon kunt opleveren aan de nieuwe eigenaar. Ons personeel is vakkundig opgeleid en thuis in de laatste regels en technieken. Dus of het nu gaat om een eenmalige bouwschoonmaak of een langlopend traject tijdens het bouwen, OHCB is klaar voor uw bouwproject- en de oplevering. Meer informatie? Neem dan contact met ons op. Na de oplevering van nieuwbouw zorgen wij voor een feestelijke, frisse start! Nieuwbouw wordt ‘bezemschoon’ opgeleverd. In de praktijk betekent dat er over alles nog een dikke laag bouwvuil ligt. Dus moet er extra gepoetst worden.  

Opleverschoonmaak

Bij  een opleveringsschoonmaak maken we echt elke centimeter schoon. Van de vloer, muren en ramen tot aan het plafond, de sanitaire ruimten, liften, en trappenhuizen wordt geen hoekje overgeslagen. Zo is alles helemaal spik en span voor de feestelijke opening van het kantoor of een housewarming party. En het mooie is, na deze grondige opleveringsschoonmaak, kennen we elk hoekje en gaatje van het pand zodat we in één moeite een plan kunnen opstellen voor de reguliere schoonmaak en glasbewassing. Omdat uw nieuwe pand deze aandacht verdiend zorgen wij ervoor dat het de komende jaren netjes en schoon blijft. 

Interesse

Indien u geïnteresseerd bent in onze bouw- en opleverschoonmaak, dan staan wij u graag te woord. Verschillende bouwondernemingen en aannemers zijn u voor gegaan en willen als referentie dienen. Check hier onze referenties. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een gratis offerte aan voor uw bedrijf!