Glas en gevelreiniging

Glas en gevelreiniging

Schone ramen en kozijnen geven een helder beeld en geven bovendien een representatieve indruk van uw organisatie en het zorgt voor meer licht. Wie wil dat nu niet? Glasbewassing en gevelreiniging is een specialisme dat de medewerkers van OHCB tot in de puntjes beheersen. Lees hier een leuke blog over Ron.

Vakbekame specialisten

Vakbekwame specialisten zijn er niet vies van de mouwen op te stropen. Met ladders, hoogwerkers en telescoopbewassing kunnen wij vrijwel overal bij, ook glasbewassing op grote hoogte behoort tot de mogelijkheden. Wij verwijderen zowel zichtbaar als onzichtbaar vuil. Het resultaat: streeploze en glasheldere ramen en kozijnen. Ook uw gevel moet representatief schoon zijn. OHCB kan uw gevel eenmalig reinigen, maar heeft voorkeur voor periodieke schoonmaak. Vanzelfsprekend combineren wij dit met glasbewassing. Ook het aanbrengen van gevelcoatings, die vervuiling minimaliseren behoort tot de mogelijkheden. Voorkomen is vaak immers beter dan genezen.

Check hier een prachtig filmpje wat onze collega’s glazenwasser voor elkaar kreeg bij een ziekenhuis voor kinderen.

Uw pand is uw visitekaartje

Uw pand is uw visitekaartje en wij van OHCB weten dat als geen ander. Daarom helpen wij u graag niet alleen aan de buitenkant, maar ook de binnenkant, het separatieglas, omlijstingen en complete gevelbeplatingen. Hiervoor beschikt OHCB over de juiste materialen en middelen om de glas en gevelreiniging om de juiste wijze uit te voeren. Wij zoeken altijd naar een passende oplossing omdat de ene locatie nu eenmaal de andere niet is. 

Opgeleid 

De glazenwassers van OHCB zijn opgeleid en gediplomeerd en werken veilig. Samen met u stellen wij een plan op maat op voor uw locatie(s), waarna we starten met het inmeten van het glas. Wij adviseren u vrijblijvend over het schoonmaken en onderhouden van de kozijnen, het houtwerk en het separatieglas. 

Vul onderstaand uw gegevens in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op voor vrijblijvend advies.  

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een gratis offerte aan voor uw bedrijf!