Het Team

“Work hard in silence, let your succes be the noise”

Talent tot bloei laten komen is mijn drijfveer. Of het nu gaat om leerlingen, medewerkers of organisaties. Mijn inzet is om onze organisatie te ontwikkelen, en ons verder op te bouwen. De organisatie geeft om de werknemers, dat vind ik belangrijk. De klant is koning, daar staan we voor.

Berthina Bos
Directrice

“Always in search of excellence”

Ieder mens is uniek! Dat biedt dan ook mogelijkheden om een win-win situatie met elkaar te creëren. Relaties leggen en onderhouden is wat ik graag realiseer. Doelstellingen verbonden aan die relaties enthousiasmeert mij. Met mijn doorzettingsvermogen, doelgerichtheid en hoge arbeidsethos realiseer ik graag datgene wat van mij verwacht wordt.

Henk-Jan Bos
Directeur

“Grenzeloos samenwerken is een menselijke kunst”

Het contact met de klanten en de bedrijven om ons heen is zeer belangrijk. De klanten moeten tevreden zijn, en de werknemers moeten hun werk goed kunnen doen. Ik zorg ervoor dat alles goed verloopt zodat het beste resultaat geleverd kan worden!

Gianluca Hop
Rayon manager Midden

“Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken”

Klanten blij maken met onze werkzaamheden is waar ik blij van wordt, en waarvoor ik sta.  De klant is koning, en ik probeer zoveel als mogelijk is naar de wensen van de klant te luisteren. Net zo belangrijk is de passie voor het schoonmaak vak wat onze medewerkers hebben. Zij doen met veel plezier hun werk waar ze goed in zijn, en daar hebben wij onze tevreden klanten weer voor nodig!

Samantha van den Heuvel
Rayon manager Oost

“Hoogtevrees overwin je niet door beneden te blijven”

Glazenwassen is mijn vak! Ik doe het met veel plezier en met een geweldig team. Hiernaast ben ik de teamleider van de glazenwassers. Het is fijn als alles goed verloopt. Eén dag in de week ben ik op het kantoor te vinden, en de rest van de week doe ik de glasbewassing. Ik doe mijn werk met veel plezier, en daar gaat het om!

Amjed Bodo
Teamleider glazenwassers

“Work harder than you think you did yesterday”

15 jaar heb ik in de wereld van het bankwezen gewerkt. I.v.m. een reorganisatie was ik boventallig en heb ik een nieuwe uitdaging gevonden bij OHCB Schoonmaakdiensten. Waar ik nu alweer een aantal jaren met veel plezier werk. Als secretaresse zorg ik ervoor dat iedereen op een goede en strakke manier kan werken zodat er optimaal resultaat geleverd kan worden. Als er problemen zijn probeer ik die zo goed en snel mogelijk op te lossen. Zo blijft de organisatie draaiende.

Mirjam Koelewijn
Secretaresse