Het team – ontmoet onze experts

Gianluca Hop

Rayonmanager

“Grenzeloos samenwerken is een menselijke kunst”

Het contact met de klanten en de bedrijven om ons heen is zeer belangrijk. Voor mij gaat erom dat klanten tevreden zijn en dat de werknemers hun werk goed kunnen doen. Zo zorg ik ervoor dat alles goed verloopt zodat het beste resultaat geleverd kan worden!

Vera van het Kaar

Office manager

“Wie goed doet, goed ontmoet”

Wanneer mijn collega’s en klanten een goede dag hebben gehad, dan is mijn werkdag geslaagd. Voor mensen zorgen zit in mijn bloed, uiteraard op persoonlijk vlak, maar ook zakelijk gezien. Ik ben er van overtuigd dat 1+1=3 zeker voor ons team geldt, iedereen draagt zijn steentje bij voor een zo goed mogelijk resultaat.

Rick Koelewijn

Manager Glas en gevelreiniging

“Dienstbaarheid begint in het hart”

Het is voor mij erg belangrijk om met een dienstbaar hart te komen bij de klant. Dat houdt in dat we bij het schoonmaken de mensen ontzorgen en blij maken op verschillende locaties, met een vrolijke en positieve houding. Dit is dan ook waar ik het voor doe; mensen voorzien van een schone en hygiënische omgeving, zodat zij zich kunnen focussen op hun eigen taken.

Arnika Vedder

Assistent Rayonmanager

"Creativiteit is zien wat iedereen ziet, maar doen wat niemand doet"

Om de kwaliteit van onze werkzaamheden te behouden ga ik bij onze medewerkers langs om een kwaliteit controle uit te voeren. Daarbij is het contact met de medewerker en klant erg belangrijk zodat we samen de beste werkomgeving kunnen creëren. Met het onderhouden van onze sociale media accounts en het opstellen van de nieuwsbrief voor onze medewerkers kan ik al mijn creativiteit in kwijt.

Henk-Jan Bos

Manager Operations

“Always in search of excellence”

Ieder mens is uniek! Dat biedt dan ook mogelijkheden om een win-win situatie met elkaar te creëren. Relaties leggen en onderhouden is wat ik graag realiseer. Doelstellingen verbonden aan die relaties enthousiasmeert mij. Met mijn doorzettingsvermogen, doelgerichtheid en hoge arbeidsethos realiseer ik graag datgene wat van mij verwacht wordt.

Berthina Bos

Administratie / Directie

“Work hard in silence, let your succes be the noise”

Talent tot bloei laten komen is mijn drijfveer. Of het nu gaat om leerlingen, medewerkers of organisaties. Mijn inzet is om onze organisatie te ontwikkelen, en ons verder op te bouwen. De organisatie geeft om de werknemers, dat vind ik belangrijk. De klant is koning, daar staan we voor.