Industriële reiniging

Industriële reiniging

Hoge eisen

De (voedings- en levensmiddelen)industrie stelt zeer hoge eisen aan een schoonmaakbedrijven voor het uitvoeren van industriële reiniging. OHCB Schoonmaakdiensten werkt onder andere voor bakkerijen, kaasproductiebedrijven en visverwerkende bedrijven. Door onze ervaring kunnen wij u vakwerk leveren en een de schoonmaakzorg bij u wegnemen.  Een gedegen schoonmaakprogramma ligt ten grondslag voordat de uitvoering plaatsvind.

Uitvoering

Bij het uitvoeren van industriële reiniging kunt u denken aan het reinigen van productielijnen, installaties, systemen en fabrieksruimten. Wij maken gebruik van de modernste materialen en reinigingstechnieken. Hierbij kunt u denken aan hogedrukreiniging, vacuümreiniging, chemisch technisch reinigen en het reinigen van persoonlijke beschermingsmiddelen. In samenspraak met de opdrachtgever bepalen wij de frequentie en intensiteit van het gewenste schoonmaakbeleid. 

Ervaring

Door jarenlange ervaring en deskundig personeel, kunnen wij u een complete dienstverlening bieden. Indien er chemicaliën nodig zijn om een volledige inwendige reiniging van koelers, vaten, kolommen en leidingwerk te garanderen, houden wij zoveel mogelijk rekening met de belasting op het milieu.

Productie

Productielijnen en productieruimtes krijgen snel met een flinke vuilophoping te maken. Omdat dit soort machines en ruimtes continue gebruikt worden, wordt het snel vuil. Dit is door het personeel zelf niet meer bij te houden. Om ervoor te zorgen dat deze staalconstructies en productieruimtes goed schoon blijven, staan de industriële schoonmakers van OHCB Schoonmaakdiensten klaar voor de industriële schoonmaak van uw faciliteiten. Wij bieden een aanpak voor industriële reiniging op maat, waarbij wordt gekeken wanneer de ruimtes op periodieke of dagelijkse wijze onderhouden kunnen worden, zodat er tussen verschillende ploegen door gewerkt kan worden en de productiestilstand wordt voorkomen. 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

Of vul onderstaand uw gegevens in dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een gratis offerte aan voor uw bedrijf!