Interieuronderhoud

Interieurreiniging

Interieurreiniging

Na een bezoek van OHCB is uw interieur schoner dan u had verwacht. Dit is geen loze belofte, maar onze mensen brengen dit dagelijks in praktijk. Omdat u van ons een stukje vakwerk krijgt. Hierbij gaan wij onze verantwoordelijkheid niet uit de weg. Daar wordt u toch blij van?

Hygiëne

Een schone werkomgeving, wie wordt daar nu niet vrolijk van? U doet er uw medewerkers een plezier mee, maar een schoon pand heeft ook een professionele uitstraling op (potentiële) klanten of andere bezoekers van uw gebouw. Wij reinigen uw kantooromgeving, fabriekshal, leslokaal, personeelskantine of sanitaire ruimtes. Zowel de dagelijkse als de periodieke interieurreiniging van uw kantoorgebouw kunt u zorgeloos aan ons overlaten. In gezamenlijk overleg met u stellen wij vooraf een werkprogramma op, waarin onze werkzaamheden en de bezoekfrequentie worden vastgelegd. Periodiek evalueren wij uw bevindingen en indien gewenst en/of noodzakelijk passen wij het werkprogramma aan. Hier ziet u een aantal van onze medewerkers aan het woord.

Tevreden opdrachtgevers

OHCB geeft de voorkeur aan flexibele overeenkomsten. Wij sluiten geen jarenlange (wurg)contracten af, maar willen graag werken voor tevreden klanten. Uw positieve waardering is voor ons de beste motivatie. Lees hier over onze tevreden opdrachtgevers. Wilt u verder nog speciale tips om uw kantoor schoon te houden, lees dan hier 8 specials. 

Vul onderstaand uw gegevens in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op voor vrijblijvend advies. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een gratis offerte aan voor uw bedrijf!