Deze foodorganisatie is gespecialiseerd in het raspen en snijden van een breed assortiment aan kazen. De kazen die bij Noordhoek geraspt worden vinden hun weg naar uw bord via onder andere pizza’s, een kaascroissant of kant- en klaarmaaltijden. Aangezien het hier om de foodindustrie gaat, is een goede schoonmaak van essentieel belang.

Jonathan Koelewijn, Noordhoek Geraspte Kaas:
“Wij hebben, naast het contact met onze klanten, kwaliteit hoog in ons vaandel en dan met name de voedselveiligheid. Aangezien wij werken met een breed assortiment aan kaassoorten, die bijvoorbeeld afkomstig zijn van rauwe melk of een bepaald allergeen bevatten, is het belangrijk dat onze productieomgeving elke dag goed gereinigd wordt om besmetting te voorkomen.”

Henk-Jan Bos, OHCB Schoonmaakdiensten:
“Voor ons is dit een bijzondere samenwerking, allereerst omdat het hier gaat om de schoonmaak van productielijnen in de foodsector, maar ook omdat de schoonmaak plaatsvindt in de nacht. Ons team start zo rond de klok van middernacht en als de ochtendploeg gaat starten om 6 uur zorgen wij dat de productielijnen weer helemaal in orde zijn voor de nieuwe productie-shift. Vier keer per week vindt reguliere schoonmaak plaats en voor het weekend wordt alles binnenstebuiten gekeerd zodat de nieuwe week weer topclean kan starten.”

“Er is goede communicatie tussen onze industriële schoonmakers en de productieleiders en leidinggevenden van Noordhoek. Onze samenwerking heeft voor beide geresulteerd in een upgrade in de manier van werken. Ook konden wij als OHCB Schoonmaakdiensten ook weer werkgelegenheid bieden aan mooie mensen in deze regio. Onze mensen zijn ook enthousiast en dragen verantwoording om samen met de klant tot een langdurig resultaat te komen.”

Jonathan Koelewijn, Noordhoek Geraspte Kaas:
“Eén van onze klanten werkte met OHCB en zij waren erg enthousiast, zo zijn wij met hen in contact gekomen. Daarnaast zijn ze gevestigd in Bunschoten-Spakenburg, waar onze gehele bedrijfsfamilie vandaan komt. Wij hebben behoefte aan een snel schakelende organisatie die altijd voor ons klaar staat en het belang onderstreept van een professionele reiniging binnen de voedingsmiddelenindustrie, maar tevens ook aan een partner voor de lange termijn, waarmee we elke dag kunnen werken aan de verbetering van onze hygiënische werkomgeving.”

“Voor ons is dat OHCB in een notendop, kwalitatief, flexibel en persoonlijk”

 

Reacties zijn niet mogelijk.