Klantverhaal Pento Audiologisch centrum

Pento Audiologisch centrum is gevestigd in Amersfoort. Iedereen die problemen heeft op het gebied van gehoor, taal en/ of spraak kan bij Pento terecht. U kunt bij Pento terecht komen na een verwijzing van een arts, zoals uw huisarts of de kno-arts. Pento onderzoekt, adviseert, behandelt en begeleidt mensen en de mensen in hun omgeving.

OHCB Schoonmaakdiensten is heel content om schoon te maken bij Pento. We zijn begin mei 2018 begonnen en hebben inmiddels het complete pakket aan schoonmaak mogen leveren, van de dagelijkse interieurreiniging tot aan de periodieke glasbewassing en gevelreiniging. Dit is ook het totaalpakket waar onze schoonmaakkracht ligt. Wij zijn erg trots dat we Pento als klant mogen hebben aldus Gianluca Hop, rayonmanager bij OHCB.

Ingeborg Woordes van Pento:
“Ik ben gaan zoeken welk bedrijf het beste bij Pento zou passen en kwam toen al snel bij OHCB terecht. Dit heb ik bij de directie gemeld, en er zijn 3 bedrijven uitgenodigd om offertes te maken en vervolgens om op gesprek te komen. Nadat we de offertes hadden bekeken en de gesprekken hadden gevoerd, kwamen we er op uit dat OHCB het beste bij ons past. Ondertussen maakt OHCB 9 maanden ons pand dagelijks heerlijk schoon naar volle tevredenheid”

Pento Audiologisch centrum vindt het fijn dat OHCB een totaalbedrijf is dat goed met je mee denkt. Het is laagdrempelig te benaderen, en je hebt een eigen Regiomanager als contactpersoon. We hebben al verschillende keren contact gehad met de Gianluca en het contact verloopt altijd prettig. Met de interieurverzorgsters die bij Pento schoonmaken hebben wij goed contact en we weten elkaar te vinden als dat nodig is.

Gianluca Hop: “ondertussen is er van Pento nog een locatie in Ede bijgekomen voor het schoonmaakonderhoud, dat is uiteraard een bekroning op onze samenwerking”