Schoonmaak van Landgoed de Salentein – Klantverhaal

Landgoed de Salentein aan de rand van de Veluwe is een uitnodigend en gastvrij landgoed met een keur aan faciliteiten voor zakelijke, feestelijke en gastronomische gelegenheden. Het statige landhuis, twee uitstekende restaurants en ruime evenementenlocaties bieden unieke mogelijkheden voor kleine en grote gezelschappen.

Robert Leussink, Landgoed de Salentein: “Het onderhoud van Landgoed de Salentein is voor ons erg belangrijk. Dit draagt in grote mate mee aan de beleving van onze gasten. Het is belangrijk dat een leverancier op het gebied van schoonmaak dit begrijpt. Betrouwbaarheid en open staan voor elkaars specialiteiten en opvattingen vinden we erg belangrijk. We hebben hiervoor bewust gekozen voor OHCB.”

Henk-Jan Bos, OHCB: “We zijn drie jaar geleden gestart met de schoonmaak van de restaurants en bijbehorende zalen van Landgoed de Salentein. Deze samenwerking beviel erg goed en is daarom na een jaar uitgebreid. Sindsdien zijn we ook verantwoordelijk voor de schoonmaak van het kantoor. Recent hebben wij een overeenkomst gesloten waarin wij vanaf 1 januari 2016 ook Huis de Salentein gaan schoonmaken. Daar zijn wij natuurlijk zeer content mee. Uitgangspunt van onze werkrelatie is vertrouwen en transparantie. We denken graag mee over de juiste balans tussen kosten en resultaat.”

Robert Leussink: “We zijn erg tevreden over onze samenwerking met OHCB. Het is erg prettig om samen te werken met een partij die mee denkt op het gebied van onderhoud en hygiëne. OHCB is erg kostenbewust, wat voor ieder bedrijf uiteraard prettig is. Mede hierdoor zien we OHCB als een zeer betrouwbare partij. De gehele schoonmaak van het landgoed is in handen van OHCB, een groter compliment kunnen we niet geven!”

salentein-landgoed