Klantverhaal Vreugdenhil dairy foods

Vreugdenhil heeft ons gevonden via de website. Directeur Jan Vreugdenhil had 1 van onze bedrijfsauto’s zien rondrijden en was aangesproken door de frisse kleuren en het uiterlijk van onze bedrijfsauto. Hierop werden wij uitgenodigd door Annemiek van Schaik voor een kennismakingsgesprek. Dit is goed verlopen en OHCB kon starten met de dienstverlening.

In eerste instantie zijn wij begonnen met het dagelijks schoonmaakonderhoud op het hoofdkantoor in Voorthuizen. Al snel daarna kwam hier ook de glasbewassing bij. Na enkele calamiteiten met lekkage later in onze samenwerking kon OHCB snel ter plaatste zijn met een calamiteiten team. Bouwdrogers, waterzuigers en tapijtreinigers werden ingezet en de klus geklaard zodat de medewerkers van Vreugdenhil zo min mogelijk overlast hebben ervaren.

Door de goede ervaring en doordat het vertrouwen wederzijds groeide kon OHCB in 2014 ook starten met het dagelijks interieuronderhoud op de fabriek in Barneveld.

Nieuwe kantoren

Zowel OHCB als Vreugdenhil bouwen aan nieuwe kantoren die volgens planning in 2015 in gebruik gaan worden genomen. Vreugdenhil bouwt aan een prachtige A1 locatie aan de A28 te Nijkerk/Amersfoort. OHCB bouwt een nieuw kantoor gelegen dichtbij de A1 afrit Bunschoten op het nieuwe industrieterrein Haarbrug-Zuid.

Wanneer één en ander volgens planning verloopt zal OHCB het totale schoonmaakonderhoud gaan verzorgen op het nieuwe hoofdkantoor van Vreugdenhil Dairy Foods.