Medewerkers aan het woord

OHCB Schoonmaakdiensten werkt samen met 80 enthousiaste medewerkers aan een schone en duurzame leef- en werkomgeving. Onderstaand een 9-tal collega’s die zichzelf voorstellen. 

Petya Stoimoneva

Schoonmaakster OHCB Schoonmaakdiensten

Hoi, ik ben Petya Stoimoneva. Ik kwam uit Bulgarije in 2015 en had 2 wensen: een vast contract en 1000 paar schoenen. Het is nu 2021 en het eerste is gelukt, waardoor ik mijn zus ook uit Bulgarije naar Nederland kon halen, een huis en een auto kon kopen. Het 2e is (nog) niet gelukt, ik ben nu op 200 paar schoenen ;). Ik vind het leuk om bij OHCB te werken omdat er leuke en lieve mensen werken en zij mij altijd goed helpen met hoe het in Nederland werkt en met mijn Nederlands. Voor mijn klanten doe ik altijd het beste. Tijdens de schoonmaakopleiding leerde ik meer over het vak en met mijn motivatie zorg ik ervoor dat ik en mijn collega’s uitblinken bij onze opdrachtgevers. In Nederland wonen is voor mij de hemel in vergelijking met wonen in Bulgarije.

Magda Dyba

Schoonmaakster OHCB Schoonmaakdiensten

Hallo, ik ben Magdalena, maar noem me graag Magda. Ik ben 40 jaar oud en getrouwd. Ik heb twee kinderen, Małgorzata 18 en Filip 11 jaar oud. Ik ben trots op mijn kinderen omdat ze creatief zijn en actief. In mijn vrije tijd lees ik boeken, doe ik aan yoga en fit&shape. Ik kom oorspronkelijk uit Polen en woon nu 6 jaar in Spakenburg. Waarom ik werk als schoonmaker? Ik vind het gewoon leuk om te doen, het is heerlijk wanneer alles weer schoon is. Ik sta ook altijd open voor extra werk om zo mijn collega’s te helpen want ik heb altijd plezier met mijn collega’s als ik aan het werk ben.

Marzena Zubkowska

Schoonmaakster OHCB Schoonmaakdiensten

Hallo, mijn naam is Marzena Zubkowska, 31 jaar jong en geboren in Polen. Ik woon sinds 2006 in Nederland. Ik heb een zoon van 6 jaar waar ik stapeldol op ben. Sinds 2015 werk ik met veel plezier bij OHCB, ik heb veel fijne collega’s. In mijn vrije tijd ga ik graag leuke dingen doen en hardlopen vind ik erg leuk en het houd mij fit en sportief!

Hennie Ter Haar

Schoonmaker OHCB Schoonmaakdiensten

Hallo mijn naam is Hennie ter Haar. Ik ben 63 jaar, heb 5 kinderen en 8 schatten van kleinkinderen. Mijn hobby’s zijn lezen puzzelen, oppassen en leuke dingen doen met mijn kleinkinderen. Ik werk vanaf 2010 bij OHCB schoonmaakdiensten als schoonmaakster. Waarom schoonmaakster? Ik vind het gewoon leuk om te doen. Heerlijk alles weer schoon. Tevens heb ik leuke vaste panden om schoon te maken. Tevens sta ik altijd open voor extra klussen of invalwerk om mijn collega’s te helpen. Ook heb ik veel plezier met mijn collega’s.

André Wever

Schoonmaker OHCB Schoonmaakdiensten

Hallo mijn naam is André Wever. Ik ben getrouwd met Annet en heb drie kinderen. Ik woon in IJsselstein. Mijn hobby’s zijn wandelen, lezen en dingen verzamelen van het koninklijk huis. Sinds 2013 werk ik met veel plezier voor OHCB Schoonmaakdiensten als schoonmaker. Waarbij ik zelfstandig meerdere panden schoonmaak in de regio Utrecht en Rotterdam. Het leuke van mijn werk vind ik de afwisseling omdat je diverse panden hebt, het zelfstandig bezig zijn en vooral om een locatie schoon achter te laten en klanten tevreden te houden. Ik hoop nog lang met veel plezier voor OHCB te mogen blijven werken!

Rikkert Muys

Schoonmaker OHCB Schoonmaakdiensten

Hallo, mijn naam is Rikkert Muys. Ik ben getrouwd en heb twee zoons. Sinds 2009 werk ik bij OHCB Schoonmaakdiensten. De motivatie om hier te werken is groot en ik ben enorm blij om onderdeel uit te maken van dit gezellige team. Er wordt hard gewerkt en de klant is nog echt koning. Ik zet me voor 200% in. Het fijne in dit bedrijf is dat je geen nummer bent, maar een mens. Ik heb inmiddels al een loopbaan van zo’n veertig jaar, dus heb redelijk wat vergelijkingsmateriaal. Persoonlijk vind ik het een voorrecht om de klant net iets meer te geven dan waar hij om vraagt. Daar doen we het voor! Ik hoop nog lang voor dit bedrijf te mogen werken en de vreugde in het werk vast te houden.

Heidi Prins

Schoonmaker OHCB Schoonmaakdiensten

Mijn naam is Heidie Prins en ik ben 45 jaar. Ik ben in Nijkerk geboren en daar woon ik nog steeds. Mijn hobby’s zijn tuinieren en mijn dieren verzorgen. Ik heb een lieve Jack Russel, 2 konijnen en vogels. Ook vind ik het erg leuk om legpuzzels te maken, met veel stukjes. De laatste puzzel die ik gemaakt heb had 9200 stukjes! Dat vind ik erg leuk om in me vrije tijd mee bezig te zijn. Sinds 2016 werk ik bij OHCB, waar ik elke dag op Landgoed De Salentein aan het werk ben. Ik vind dit erg leuk om te doen.

Gea van de Berg

Schoonmaakster OHCB Schoonmaakdiensten

Mijn naam is Gea van de Berg ik ben getrouwd met Willem en we hebben een zoon en een dochter. Mijn hobby’s zijn mijn paarden waar ik dagelijks mee bezig ben, ook wandel ik graag met ons hondje in het bos en ga ik graag uit eten met mijn gezin. Sinds 2015 werk ik bij OHCB en maak ik schoon bij een aantal vaste bedrijven waar ik het enorm naar mijn zin heb.

Samantha van Dusschoten

Schoonmaakster OHCB Schoonmaakdiensten

Mijn naam is Samantha van Dusschoten, ik ben 23 jaar en woon in Nijkerk. Ik heb een zoontje van 3 jaar. Mijn hobby’s zijn leuke dingen doen met mijn zoontje en shoppen! Sinds 2018 werk ik voor OHCB Schoonmaakdiensten. Elke dag ben ik te vinden op een internationaal kantoor die hun producten wereldwijd verkopen. Dagelijks zorg ik ervoor dat de medewerkers elke ochtend een superschone werkomgeving aantreffen. Ik vind het erg leuk en waardevol om te doen en ga er met veel plezier heen. Samen met mijn collega schoonmaaksters draag ik de verantwoordelijkheid dat het pand door de jaren heen ook schoon blijft.