Medewerkers aan het woord

Maak kennis met onze medewerkers en lees hun dagelijkse ervaringen met klanten en OHCB Schoonmaakdiensten!

Oliwia Koper

Schoonmaakster OHCB Schoonmaakdiensten

Ik ben Oliwia Koper en ben 22 jaar. Ik kom uit Polen, maar ik woon vanaf 2016 in Bunschoten-Spakenburg. Samen met mijn vriend Klaas hoop ik in januari hier een eigen woning te kopen. Ik houd ervan om te reizen, en mooie plekken te bezoeken. Sinds januari 2019 werk ik bij OHCB. Ik werk elke dag, en doe dat met veel plezier. Ik doe mijn best, en vind het fijn als ik andere mensen kan helpen en onze klanten heel goed tevreden kan houden.

Marzena Zubkowska

Schoonmaakster OHCB Schoonmaakdiensten

Hallo, mijn naam is Marzena Zubkowska, 31 jaar jong en geboren in Polen. Ik woon sinds 2006 in Nederland. Ik heb een zoon van 6 jaar waar ik stapeldol op ben. Sinds 2015 werk ik met veel plezier bij OHCB, ik heb veel fijne collega’s. In mijn vrije tijd ga ik graag leuke dingen doen en hardlopen vind ik erg leuk en het houd mij fit en sportief!

Elize de Graaf

Schoonmaakster OHCB Schoonmaakdiensten

Hoi mijn naam is Elize de Graaf. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. In mijn vrije tijd fiets ik graag in de natuur en houd ik van winkelen. Ik vind het fijn om de bedrijven waar ik werk schoon en fris te houden en zo de stempel van OHCB achter te laten. Mijn werk geeft mij voldoening en zorgt ervoor dat ik me prettig voel. Lekker fris en fruitig. Schoonmaken is echt een VAK!

Rikkert Muys

Schoonmaker OHCB Schoonmaakdiensten

Hallo, mijn naam is Rikkert Muys. Ik ben getrouwd en heb twee zoons. Sinds 2009 werk ik bij OHCB Schoonmaakdiensten. De motivatie om hier te werken is groot en ik ben enorm blij om onderdeel uit te maken van dit gezellige team. Er wordt hard gewerkt en de klant is nog echt koning. Ik zet me voor 200% in. Het fijne in dit bedrijf is dat je geen nummer bent, maar een mens. Ik heb inmiddels al een loopbaan van zo’n veertig jaar, dus heb redelijk wat vergelijkingsmateriaal. Persoonlijk vind ik het een voorrecht om de klant net iets meer te geven dan waar hij om vraagt. Daar doen we het voor! Ik hoop nog lang voor dit bedrijf te mogen werken en de vreugde in het werk vast te houden.

Hennie Ter Haar

Schoonmaakster OHCB Schoonmaakdiensten

Hallo mijn naam is Hennie ter Haar. Ik ben 63 jaar, heb 5 kinderen en 8 schatten van kleinkinderen. Mijn hobby’s zijn lezen puzzelen, oppassen en leuke dingen doen met mijn kleinkinderen. Ik werk vanaf 2010 bij OHCB schoonmaakdiensten als schoonmaakster. Waarom schoonmaakster? Ik vind het gewoon leuk om te doen. Heerlijk alles weer schoon. Tevens heb ik leuke vaste panden om schoon te maken. Tevens sta ik altijd open voor extra klussen of invalwerk om mijn collega’s te helpen. Ook heb ik veel plezier met mijn collega’s.

André Wever

Schoonmaker OHCB Schoonmaakdiensten

Hallo mijn naam is André Wever. Ik ben getrouwd met Annet en heb drie kinderen. Ik woon in IJsselstein. Mijn hobby’s zijn wandelen, lezen en dingen verzamelen van het koninklijk huis. Sinds 2013 werk ik met veel plezier voor OHCB Schoonmaakdiensten als schoonmaker. Waarbij
ik zelfstandig meerdere panden schoonmaak in de regio Utrecht en Rotterdam. Het leuke van mijn werk vind ik de afwisseling omdat je diverse panden hebt, het zelfstandig bezig zijn en vooral om een locatie schoon achter te laten en klanten tevreden te houden. Ik hoop nog lang met veel plezier voor OHCB te mogen blijven werken!