Medewerkers aan het woord

Maak kennis met onze medewerkers en lees hun dagelijkse ervaringen met klanten en OHCB Schoonmaakdiensten!

André Wever

Schoonmaker OHCB Schoonmaakdiensten

Hallo mijn naam is André Wever. Ik ben getrouwd met Annet en heb drie kinderen. Ik woon in IJsselstein. Mijn hobby’s zijn wandelen, lezen en dingen verzamelen van het koninklijk huis. Sinds drieënhalf werk ik met veel plezier voor OHCB Schoonmaakdiensten als schoonmaker. Waarbij
ik zelfstandig meerdere panden schoonmaak in de regio Utrecht en Rotterdam. Het leuke van mijn werk vind ik de afwisseling omdat je diverse panden hebt, het zelfstandig bezig zijn en vooral om een locatie schoon achter te laten en klanten tevreden te houden. Ik hoop nog lang met veel plezier voor OHCB te mogen blijven werken!

Elize de Graaf

Schoonmaker OHCB Schoonmaakdiensten

Hoi mijn naam is Elize de Graaf. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. In mijn vrije tijd fiets ik graag in de natuur en houd ik van winkelen. Sinds 13 maanden werk ik bij OHCB schoonmaakdiensten als schoonmaker maar het lijkt eigenlijk veel langer omdat het zo fijn is. Ik vind het fijn om de bedrijven waar ik werk schoon en fris te houden en zo de stempel van OHCB achter te laten. Mijn werk geeft mij voldoening en zorgt ervoor dat ik me prettig voel. Lekker fris en fruitig.

Hennie Ter Haar

Schoonmaker OHCB Schoonmaakdiensten

Hallo mijn naam is Hennie ter Haar. Ik ben 61 jaar, heb 5 kinderen en 8 schatten van kleinkinderen. Mijn hobby’s zijn lezen puzzelen, oppassen en leuke dingen doen met mijn kleinkinderen. Ik werk nu ongeveer 6.5 jaar bij OHCB schoonmaakdiensten als schoonmaakster. Waarom schoonmaakster? Ik vind het gewoon leuk om te doen. Heerlijk alles weer schoon. Tevens heb ik leuke vaste panden om schoon te maken. Tevens sta ik altijd open voor extra klussen of invalwerk om mijn collega’s te helpen. Ook heb ik veel plezier met mijn collega’s.

Karolina Wessels

Medewerker OHCB Schoonmaakdiensten

Hoi, mijn naam is Karolina. Ik werk inmiddels al meedere jaren bij OHCB Schoonmaakdiensten. Alles wat ik hier heb opgestoken ervaar ik als positief en motiverend. Ik heb onder andere geleerd wat hard werken is en dat je als vrouw ook daadwerkelijk lastige klusjes kan oplossen. Wij hebben een leuke groep mensen en het is fijn om te zien dat we allemaal op dezelfde manier werken. Dit wordt vooral duidelijk als we in teamverband werken.

Eigenaresse Berthina is een goede leidinggevende en het voelt een beetje alsof we vriendinnen zijn geworden. Zij heeft me laten zien hoe je snel en efficiënt kan werken en hoe je jezelf opstelt naar anderen. Ook als er ‘problemen’ zijn, kun je op haar rekenen. Zij zal er altijd voor je zijn. Het aanstekelijke enthousiasme van Henk-Jan en zijn positieve woorden doen me altijd goed. Iedereen vind het toch fijn om te horen dat je geweldig bent. Dat maakt je dag meteen een stuk beter.

De dames op kantoor zijn ook goed bezig. Iedereen bij OHCB staat voor elkaar klaar. We voelen ons stuk voor stuk gewaardeerd voor wat we doen en met wie we samenwerken. Niemand schaamt zich dan ook om het knalroze T-shirt van OHCB aan te trekken. Sterker nog, we zijn er trots op!

Ik vind het leuk om een deel te zijn van dit groeiende bedrijf en doe mijn uiterste
best om een goed visitekaartje te zijn voor OHCB Schoonmaakdiensten.

Rikkert Muys

Schoonmaker OHCB Schoonmaakdiensten

Hallo, mijn naam is Rikkert Muys. Ik ben getrouwd en heb twee zoons. Sinds 2009 werk ik bij OHCB Schoonmaakdiensten. De motivatie om hier te werken is groot en ik ben enorm blij om onderdeel uit te maken van dit gezellige team. Er wordt hard gewerkt en de klant is nog echt koning. Ik zet me voor 200% in. Het fijne in dit bedrijf is dat je geen nummer bent, maar een mens. Ik heb inmiddels al een loopbaan van zo’n veertig jaar, dus heb redelijk wat vergelijkingsmateriaal.

Persoonlijk vind ik het een voorrecht om de klant net iets meer te geven dan waar hij om vraagt. In het schoonmaakvak kom je in aanraking met verschillende klanten en bedrijven. De ene dag werk je bij een voedselverwerkend bedrijf, de andere dag verricht je schoonmaakwerkzaamheden op een camping. Je krijgt veel complimenten en schouderklopjes. Daar doen we het voor!
Ik hoop nog lang voor dit bedrijf te mogen werken en de vreugde in het werk vast te houden.