Onze diensten

Interieurreiniging

Na een bezoek van OHCB is uw interieur schoner dan u had verwacht. Dit is geen loze belofte, maar onze mensen brengen dit dagelijks in praktijk. Omdat u van ons een stukje vakwerk krijgt. Hierbij gaan wij onze verantwoordelijkheid niet uit de weg. Daar wordt u toch blij van?

Interieuronderhoud

Onze klanten aan het woord

Coosje Vink

Segment Groep
Positief: Professionaliteit Heel fijn om mee te werken. Ze denken goed mee. Service: Kantorenschoonmaak

Paul Tonino

Caprilli Coaching & Training
OHCB is een fijn bedrijf die zijn afspraken goed nakomt. Wat vooral prettig is dat we een vaste schoonmaker hebben die de weg weet en waarmee je direct kan communiceren wanneer je wat aandachtspunten hebt. Kortom., erg tevreden en zeker aan te raden.

Gerard Jorritsma

VvE De Meentveste
Wij als vve de Meentveste te Bunschoten maken al jaren gebruik van de diensten van OHCB dit naar volle tevredenheid natuurlijk gaat het wel eens niet naar behoren maar na een melding word dit gelijk opgepikt en opgelost.

Annemarie Ruizendaal

Heinen en Hopman Installaties
Goed bedrijf. Alles netjes schoon. Als we een opmerking hebben wordt er gelijk op ingesprongen en ook de lijntjes zijn heel kort. Zeer proffesioneel.

Robert Leussink

Landgoed Salentein
“We zijn erg tevreden over onze samenwerking met OHCB. Het is erg prettig om samen te werken met een partij die mee denkt op het gebied van onderhoud en hygiëne”

Hygiëne

Een schone werkomgeving, wie wordt daar nu niet vrolijk van? U doet er uw medewerkers een plezier mee, maar een schoon pand heeft ook een professionele uitstraling op (potentiële) klanten of andere bezoekers van uw gebouw. Wij reinigen uw kantooromgeving, fabriekshal, leslokaal, personeelskantine of sanitaire ruimtes. Zowel de dagelijkse als de periodieke interieurreiniging van uw kantoorgebouw kunt u zorgeloos aan ons overlaten. In gezamenlijk overleg met u stellen wij vooraf een werkprogramma op, waarin onze werkzaamheden en de bezoekfrequentie worden vastgelegd. Periodiek evalueren wij uw bevindingen en indien gewenst en/of noodzakelijk passen wij het werkprogramma aan. Hier ziet u een aantal van onze medewerkers aan het woord.

Tevreden opdrachtgevers

OHCB geeft de voorkeur aan flexibele overeenkomsten. Wij sluiten geen jarenlange (wurg)contracten af, maar willen graag werken voor tevreden klanten. Uw positieve waardering is voor ons de beste motivatie. Lees hier over onze tevreden opdrachtgevers. Wilt u verder nog speciale tips om uw kantoor schoon te houden, lees dan hier 8 specials.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

HJ

Henk-Jan Bos

Manager Operations

Interieurreiniging offerte binnen 5 minuten!

Offerteformulier

Onze huidige opdrachtgevers

mail-img

Bedankt voor het invullen van uw gegevens.

Uw aanvraag is verzonden.