Schoonmaak Opvanglocaties

De oorlog in Oekraïne, iedereen heeft er in meer of mindere mate mee te maken. Stromen vluchtelingen die onze kant op komen, bovenop de asielzoekers en vluchtelingen die ons land al rijk is. Dat geeft uitdagingen op meerdere vlakken. Als schoonmaakbedrijf dragen wij graag ons steentje bij om mensen te ontzorgen en om nieuwe mensen een ieder geval een schone omgeving te bezorgen.  

Tijdens de crisis met de vluchtelingenstromen uit Irak en Syrië heeft OHCB ook al flink haar armen uit de mouwen gestoken en meegedacht met diverse opdrachtgevers vanuit de overheid en vanuit de zorgsector. Snel schakelen en locaties helpen gereed maken voor bewoning. Daar worden wij als bedrijf enthousiast van.

Wat doet het reinigingsteam van OHCB?

  • Het schoon opleveren van opvanglocaties. De zogenaamde 0-beurt om te starten op een goed schoongemaakte plaats.
  • Dagelijks of wekelijks reinigen van algemene ruimtes & sanitaire ruimtes.
  • Leveren van sanitaire voorzieningen welke nodig zijn op de opvanglocaties.
  • Vlotte koppeling voor mensen die al willen en kunnen werken

Na een bezoek van het ontsmettings- en schoonmaakteam zijn uw kantines, kleedkamers, algemene of sanitaire ruimtes weer helemaal fris en fruitig, gedesinfecteerd en gereinigd. De reinigers van OHCB Schoonmaakdiensten zijn opgeleid om rustig in deze omstandigheden hun werkzaamheden adequaat uit te voeren.

Wij staan graag voor u klaar. Neem contact met ons op om uw wensen door te spreken en kennis te maken met onze schoonmaak- en organisatiekracht.

Mail ons direct op info@ohcb.nl. Of vul het contactformulier hieronder in. Eén van onze regiomanagers neemt z.s.m. contact met u op.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een gratis offerte aan voor uw bedrijf!