Parkeergarage reiniging

Parkeergarage reiniging

Parkeergarage reiniging

Vloeren spelen een steeds grotere rol bij het ontwerp van een parkeergarage. Vloercoatings in verschillende (lichte) kleuren winnen terrein ten opzichte van conventionele betonvloeren. Daarom is het dat parkeergarage reiniging steeds specialistischer wordt. OHCB reinigt parkeergarages met professionele mensen en apparatuur. Dus kom direct in contact via ons aanvraagformulier. U ontvangt van ons advies en een vrijblijvende prijsopgave.

Vervuiling

Op een lichte vloer wordt vervuiling eerder zichtbaar. Dus kunnen deze vloeren niet met conventionele technieken gereinigd worden. Bezoekers moeten een schoon en veilig gevoel krijgen, omdat een garage anders snel in een onprettige omgeving veranderd. OHCB kan zowel beton- als coatingvloeren reinigen. In veel gevallen reinigen wij echter ook de aanrijdbeveiligingen, het gaaswerk, de wanden en eventueel de plafonds. Hierbij een mooie blog en tips hoe een parkeerterrein of garage schoon te houden, dus klik snel door voor meer info.

Vloeren

De vloeren worden poriëndiep gereinigd met water en milieu- en materiaalvriendelijke chemicaliën. Oliesporen, (fijn)stof en andere vervuilingen worden vervolgens opgezogen. Uiteraard zonder aantasting of beschadiging van de vloer en/of belijningen. De machines die wij inzetten werken ook probleemloos op gladde en steile hellingen, zijn geschikt voor een doorrijdhoogte van twee meter. Dankzij de grote afzuigcapaciteit heeft de vloer een korte droogtijd. Dus kan de garage weer snel in gebruik worden genomen. Maar indien gewenst voeren wij de werkzaamheden ook ‘s nachts uit. OHCB reinigt voor zorginstellingen, overheden, bedrijven en VVE’s, gemeentes,  het LUMC en bijvoorbeeld Q-parks behoren tot onze opdrachtgevers. Check hier onze referenties. 

Hogedrukreiniging

Een andere geweldige manier om een parkeerplaats schoon te maken, is door gebruik te maken van hogedrukreiniging. Bij hogedrukreiniging draait het allemaal om het gebruik van hogedrukwater voor het reinigen van vuil en vlekken. Drukreiniging is zeer effectief om parkeergarages schoon te maken. Wij gebruiken zowel koud als warm water, want dat zal alle vlekken en vuil van de grond verzachten. Maar houd er echter rekening mee dat bij hogedrukreiniging vlekken en vuil in het oppervlak kunnen komen als gevolg van hoge druk. Daarom is het belangrijk dat het oppervlak egaal en vlekkeloos is. Anders kan de staat van de parkeerplaats na verloop van tijd verslechteren.

Laat onderstaand uw gegevens achter dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een gratis offerte aan voor uw bedrijf!