“Yes, de lente komt eraan. Heerlijke dagen volgen elkaar sneller op en ik geniet ervan. ’s Ochtends kom je uit bed en je hoort de vogels alweer fluiten. Tegelijkertijd beginnen schoonmaakkriebels ook wakker te worden. Bij mij en nog een heleboel andere mensen. In het voorjaar maak je een nieuwe start met schoonmaken. Je woonhuis, bedrijfspand en eventueel je boot verdienen weer een heerlijk voorjaarschoonmaak.”
Wij houden daar ook van, het liefst keren we bij onze opdrachtgevers in het voorjaar alles om. Alle kasten leeg, bureaus aan de kant, hoeken, randen, plafonds en lampen moeten dan aan de beurt komen. Helaas is daar niet bij iedereen tijd voor of we maken het geen prioriteit. Uiteraard passen wij ons dan aan maar toch doen wij met plezier in het voorjaar meer dan anders. Want die schoonmaaklentekriebels zitten in onze buik. Verschillende klanten gaan wel mee in de gezonde voorjaarschoonmaak. Gezond?? Ja, gezond want het jaarlijks goed schoonmaken van uw leefomgeving is namelijk goed voor uw gezondheid en de gezondheid van uw collega’s. Schimmels en vuiligheid op verborgen plaatsen komen tevoorschijn, worden verwijderd en uit de atmosfeer gehaald.

Bij OHCB zit de vaart er goed in. Begin dit jaar en zijn we in onze thuisbasis, Bunschoten-Spakenburg, bij verschillende nieuwe grote opdrachtgevers gestart met het schoonmaakonderhoud. Gewoon goed geregeld de schoonmaak, dat willen zij en dat willen wij. Tevens starten wij in dit voorjaar diverse nieuwe schoonmaak projecten in regio Amsterdam en Rotterdam. Echt supergaaf die uitdagingen, ik hou ervan om dingen goed te organiseren en onze klanten gelukkig te maken.

In mijn volgende blog zal ik jullie informeren over onze groei in Amersfoort, Barneveld en Veenendaal. Via ons bestaande netwerk en een nieuwe business club stroomt onze schoonmaakinvloed en worden mensen enthousiast over onze werkwijze.

Hartelijke groet en keer je kantoor eens grondig om of laat het door ons doen! Wij doen het graag.

Henk-Jan Bos

Reacties zijn niet mogelijk.