Tapijtreiniging

Tapijtreiniging

Inventarisatie

Tapijtreiniging: geen vlek op uw tapijt krijgt ons eronder. Per situatie inventariseren wij de situatie op locatie. Daarna verwijderen wij de vlek(ken). U kunt vertrouwen op het juiste advies voor de reiniging en professioneel onderhoud van uw tapijt.

Apparatuur

OHCB beschikt over de juiste apparatuur en de juiste reinigingsproducten. Dit alles om u te voorzien van een schoon en fris tapijt. Daarnaast reinigen wij ook vloerkleden en karpetten. Kiest u voor professionele tapijtreiniging dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers hebben externe opleidingen gevolgd, waarbij er naar verschillende aspecten wordt gekeken. Daarnaast worden onze medewerkers ook intern opgeleid, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Uiteraard staan wij ook voor vragen voor u klaar!

Innovatie

Ook op het gebied van tapijtreiniging is er sprake van innovatie. Zo is er steeds meer bekend over het belang van tussentijdse reiniging. Experts hebben echter ontdekt dat tussentijdse reiniging kan helpen om tapijten er langer beter uit te laten zien en hun levensduur te verlengen. Sneldrogende tussentijdse reinigingsproducten, in combinatie met puntschoonmaakmiddelen, zorgen ervoor dat ruimtes sneller schoongemaakt kunnen worden. 

Lees hier een artikel over tapijtreiniging voor meer informatie. 

Vul onderstaand uw gegevens in, dan nemen wij z.s.m. contact met u op voor vrijblijvend advies. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een gratis offerte aan voor uw bedrijf!