Nieuw pand update!! YES!
Eindelijk is het dan zo ver. De eerste paal van ons nieuwe pand is afgelopen dinsdag, 2 juni, de grond in gegaan op industrieterrein Haarbrug-Zuid in Bunschoten-Spakenburg. Eigenaresse Berthina Bos mocht deze taak op zich nemen. Medio december 2015 hopen we te kunnen verhuizen naar onze nieuwe locatie. Een droom die werkelijkheid wordt. Te zijner tijd hopen wij jullie uit te kunnen nodigen bij de feestelijke opening J.

Participatie wet
Sinds begin dit jaar doen wij ook actief mee met de participatie wet en de SROI verplichting van verschillende opdrachtgevers. Dit wil zeggen dat er een pilot gedraaid wordt met een aantal personeelsleden met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij een aantal objecten zijn deze personeelsleden ingezet met de nodige begeleiding vanuit OHCB. Bij het aannemen van nieuwe medewerkers wordt ook gekeken of zij binnen bepaalde doelgroepen vallen om zodoende invulling te geven aan de SROI verplichting. Een uitdagend en leuk traject om nog meer invulling te geven aan MVO.

Nieuwe website (www.ohcb.nl)
Afgelopen maanden zijn wij druk geweest met het vernieuwen van onze website via een extern bedrijf, uwbusinessonline.nl. Sinds deze maand staat de website geheel vernieuwd online op enkele kleine updates na. De website voldoet aan alle eisen van deze tijd. Zo is deze eenvoudig te beheren, volledig compatible op alle verschillende tablets en smartphones en heeft natuurlijk een strak design.

Kortom, onze website is klaar om alle concurrenten in de zoekmachines te verslaan. Erg blij zijn wij met de klantverhalen waar klanten hun ervaringen delen welke zij de afgelopen jaren hebben opgedaan bij OHCB. Check it out at www.ohcb.nl

Reacties zijn niet mogelijk.