Virusbestrijding – Covid-19

Covid-19 virus, het houdt iedereen bezig. Maar Covid is niet het enige virus. Virussen en bacteriën zijn een bron van ziekte voor mens en dier. Een schone omgeving helpt enorm om geen voedingsbodem te worden van deze besmettingskiemen. Een goede discipline van meerdere malen de handen wassen per dag is essentieel om jezelf te beschermen. Check hier de zorgwijzer voor meer informatie.

Virussen kunnen afhankelijk van plaats temperatuur en vochtigheid enkele uren tot dagen en in zeer gunstige omstandigheden nog veel langer overleven. Maar in het dagelijks leven moet je eerder denken aan dagen dan jaren. Dus in het algemeen valt daar moeilijk iets over te zeggen. Uw zaak is om de omstandigheden voor virus en bacterie tot het 0-punt te reduceren. Hierbij helpen wij u graag.

Reinigingsteam 
Na een bezoek van het ontsmettingsteam is uw trappenhuis, algemene of sanitaire ruimte weer helemaal fris en fruitig, gedesinfecteerd en gereinigd. Nu virussen en bacteriën meer en meer uitbreken in onze leefomgeving is het van het grootse belang om uw leefomgeving te beschermen en zeer goed schoon te houden. Tijdens virusuitbraken hebt u de mogelijkheid om periodiek of hoog frequent, onderdelen te laten reinigen en desinfecteren. De reinigers van OHCB Schoonmaakdiensten zijn opgeleid om rustig in de omstandigheden hun werkzaamheden adequaat uit te voeren.

Beter is echter om preventief te desinfecteren en te reinigen. Hierdoor wordt de overlevingskansen voor virussen en bacteriën minimaal. Ook uw omgeving neemt waar dat u de hygiëne en de besmettingskansen tot minimaal reduceert.

Wij staan graag voor u klaar. Stel nu hier uw vraag.

Of mail ons direct op info@ohcb.nl