Vloeronderhoud

Duurzaam vloeronderhoud
Vloeren zijn er in verschillende soorten en maten. Ieder oppervlak vereist zijn eigen aanpak als het gaat om reinigen. Door gebruik van de juiste middelen staat OHCB garant voor een optimaal resultaat. Voor het vloeronderhoud kiezen wij vooral voor reinigingsmiddelen die weinig/geen belasting vormen voor het milieu. Duurzaam schoonmaken, dat betekend vooruitkijken. Voor de vloer, voor de opdrachtgever en voor de vloerspecialisten. 

Vakmanschap
Specialistische vloeronderhoud vereist vakmanschap. Als schoonmaakbedrijf zijn wij altijd op zoek naar de juiste producten en methoden om vloeren te reinigen en te onderhouden. Zo hebben wij expertise ontwikkeld in verschillende typen vinyl en linoleum, sportvloeren en de meest voorkomende natuursteenvloeren. In veel gevallen kunnen wij versleten of vuile (kunststof) vloeren weer volledig herstellen en laten glanzen. Wilt u meer te weten komen over de aanpak van uw vloer? Maak een afspraak met een van onze regiomanagers en u wordt veel informatie rijker. 

Mocht u nog twijfelen, dan verzorgen wij graag een proefreiniging op locatie. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag een gratis offerte aan voor uw bedrijf!